Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscouskavring med morötter

 
Couscouskavring med morötter Couscouskavring med morötter
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Den absolut saftigaste och smakligaste kavring jag någonsin gjort. Aningen grövre än vanlig kavring. Obs: couscousen ska inte vara svälld utan torr från paketet.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader, smörj och bröa 2 st 15 dl avlånga brödformar. Skala och grovriv morötterna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda i filerna och sirapen, knåda ihop till en smet med degkrokar. Tillsätt morötterna och blanda allt väl. Fördela den sega smeten i formarna och jämna till ytan. Grädda på nedersta falsen i ca 90-100 minuter. Låt bröden svalna helt invirade i bakdukar, gärna över natten. Kavringen skivas i tunna skivor och går bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.