Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscouspanna med rökt fläsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Du kan även använda kassler förstås. Själv tar jag Karlströms bacon som tillverkas i Ramsele och det är lite tjockare skivor och så gott att det även kan användas som smörgåspålägg.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljong och 1 msk olja i en kastrull. Rör ner couscousen. Lägg på lock, dra från plattan och låt grynen svälla i 5 minuter. Skär purjolök och fläsk i bitar. Fräs det i lite olja. Skär tomaterna i bitar. Rör ner tomater, purjo och fläsket i pannan och krydda med salt, peppar och basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.