Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En sallad med bl.a. hela tomater på burk, fetaost och cocktailtomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken tunt. Blanda med burktomaterna, buljongen och tomatpurèn i en kastrull. Låt koka upp och sedan puttra i ett par minuter.
  2. Dra kastrullen från värmen och blanda i couscousen. Sätt på ett lock och låt svälla i 5 minuter. Fluffa till lite med en gaffel och låt sedan svalna helt. Blanda i oljan och smaka av med salt och peppar. Hit kan couscousen förberedas en dag i förväg.
  3. Tärna fetaosten och halvera eller klyfta cocktailtomaterna. Blanda allt med couscousen. Garnera med färska örtblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.