Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med mozzarella och gravad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel, nyttig och god lunch. Helt klart värd att prova på!

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka upp vattnet med salt efter smak. Ta av från plattan och lägg i couscousen. Låt stå och dra i 10 minuter och låt den sedan kallna. 2. Skär upp frukterna i hinnfria klyftor. Skär upp mozzarellan och dadlarna i skivor, men kärna ur dadlarna först. Dela ev. laxskivorna en gång. 3. Bred ut couscousen på ett uppläggningsfat och strö över de andra ingredienserna snyggt. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och strö dem över salladen tillsammans med olivolja och balsamvinäger efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.