Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cowboyris

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Ett riktigt cowboy-inspirerat ris med röda bönor, majs och bacon. Krydda det efter behag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Hacka löken. Knaperstek baconskivorna i varm stekpanna och skär dem i bitar. Fräs löken i baconfettet i pannan. Blanda ned bönor, majskorn, chilisås, chilipulver och oregano och låt det puttra ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg upp riset på serveringsfat och häll över bönblandningen. Strö över baconbitarna, garnera ev med någon färsk örtkrydda och servera riset, gärna med en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.