Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabbfishpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Denna paj skall ätas kall.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att göra pajdegen och förgrädda den i ca: 15 minuter i 225 grader. Klipp crabbfishen i nästan centimeter stora bitar, blanda allt utom salt och peppar vilket röran ska smakas av med. Häll röran i pajskalet som ska vara ljummet. Låt stå ett par timmar så pajskalet får suga i sig lite så att det inte är så väldigt torrt. Ätes rumstempererad eller kylskåpskall. OBS ! endast skalet ska gräddas och det innan röran hälles i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.