Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabcakes med tartarsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Frasiga små goda crabcakes! hittade receptet i senaste numret av Grapevine. (bra gratis vintidning från www.hermanssonco.se)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kakorna: blanda majonnäs, salladslök, ägg, skal och saft av citron, persilja, dragon, salt och peppar till en smet. Rör ner avrunnet krabbkött och panko. låt stå och svälla i 15 min. Forma till små biffar och ställ in i kylen i 30 min.
  2. Blanda ingredienserna till tartarsåsen så länge. Låt vila i kylen.
  3. Hetta upp lite smör och olja i en tjockbottnad stekpanna på medelvärme. Stek ett par kakor i taget så att de får fin färg på båda sidor, cirka 5 min sammanlagt. tillsätt mer fett om det behövs.
  4. Servera crabcakes med tartarsåsen, grönsallad och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.