Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabfishpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Paj med crabfish-sticks o kokt ägg bla.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen, låt svalna o sedan "tärna" dem med äggskärare. Dela sticksen o purjolöken i mindre bitar. Klä 2 st smorda pajformar med pajdegen. Fördela fyllningen o häll över stanningen o strö över osten. Grädda i 175 grader i ca 35-40 minuter. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.