Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabfishpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En väldigt god paj med räkor och crabfish.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda alltsammans till en deg och låt stå kallt ca 1 timme. Tryck ut i pajform och grädda i ca 25 min i 200 grader. Låt pajen kallna.
  2. Fyllning: Blanda ihop alltsammans och smaka av. Lägg fyllningen ovanpå pajskalet, garnera och njut av denna paj.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Algot 16 november 2011

    Väldigt god och lättgjord paj! Lika god dagen efter!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.