Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabstick coleslaw à-la Anderstam

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En både krispig och matig coleslaw med egen karaktär. Passar perfekt som tillbehör till allt grillat eller stekt. Är även användbar som en lättare lunch ihop med en ostsmörgås på grovt rågbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla vitkålen med osthyvel eller kniv. Finstrimla paprikorna och dela strimlorna i mindre bitar. Finhacka purjon och finriv rotselleri. Skär crabstick i ca 1 centimeters skivor. Häll allt skuret och rivet i en salladsskål, och blanda runt.
  2. Blanda i en bunke majonnäs, fil, dill, tomatpuré och kross. Pressa i vitlöken, salta och peppra. Rör om. Häll dressingen över vitkålsblandningen och rör om väl. Låt vila minst 1 timme i kylen så smakerna mognar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.