Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cream cheese brownies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Smaskig chokladkaka i långpanna med som kan räcka till många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull och bryt ner chokladen, rör ordentligt tills allt smält. Ta av från värmen. Rör ner sockret i kastrullen. Blanda mjöl, bakpulver, snabbkaffepulver och vaniljsocker i en skål. Blanda ner det torra i chokladsmeten. Tillsätt äggen, ett i taget och rör till en jämn smet.
  3. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm. Häll ner smeten. Vispa ihop cream cheese, äggvita och florsocker (sikta gärna florsockret genom en sil) Klicka glasyren över kakan och dra lite med en gaffel så att det blir marmorerat.
  4. Grädda 25-30 minuter i mitten av ugnen. Känn med en sticka efter 25 minuter, den ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna. Skär sedan i rutor och toppa gärna med lättvispad grädde och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.