Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cream cheesebollar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Lättlagade små ostbollar som smälter i munnen. Rullade i krossade ostkrokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt färskosten bli rumsvarm, ca 30 minuter. Finhacka aprikoser och mandel. Blanda aprikoser, mandel, chiliflakes och 1 krm salt med osten.
  2. Rulla till små bollar ungefär lika stora som körsbärstomat. Lägg på ett fat och ställ in i kylen i minst 1 timme, gärna över natten.
  3. Krossa ostkrokarna till fin smulor och rulla ostbollarna i smulet. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.