Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crema de Abacate

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Avocadodessert - kan det vara något? Jajamensan, det kan det verkligen! Väldigt gott till och med. Ursprungsreceptet har lime, jag använde citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort avocadokärnorna, skala sedan. Finfördela avocadoköttet i en matberedare. Ha i citronsaften och florsockret, mixa ordentligt till en slet kräm.
  2. Skeda upp i portionsskålar/glas och ställ kallt i minst 1-2 timmar, ska serveras välkylt. Äts gärna med färska jordgubbar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammakavat 12 augusti 2009

    Hejsan! Har just haft Mexico-partaj! Jag avslutade med din Crema! Följde receptet till punkt o pricka! Hade tre nyplockade, urkärnade mörkröda körsbär på toppen. Snabbt, festligt,gott...... en toppen dessert! Alla ville ha receptet!! Tusen tack !! åsa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.