Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crème fraichesås med senap och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god kall sås, och dessutom snabb och enkel att göra. Jättegod till varmrökt lax, stekt spätta och stekta fiskpinnar m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche med majonnäs, dill, pressad vitlök, senap, Franska örter, svartpeppar och ytterst lite salt, eller efter smak. Rör om väl. Låt stå 2-3 timmar i kylen och mogna, eller under natten.
  2. Servera till varmrökt lax, stekt spätta eller annan fiskrätt. Även god till fiskpinnar m.m. Bjud gärna en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.