- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Har velat testa detta ett tag men hade inte "rätta" ingridienser så då blev det så här :-) Men jag blev nöjd
Instruktioner
- Finhacka löken. Fräs mjukt i rapsolja. Tillsätt buljong och vatten. Låt koka i fem minuter.
- Häll i frysta gröna ärtor. Låt koka i ytterligare fem minuter. Mixa slät.
- Häll åter soppan i kastrullen och smaksätt med salt och peppar. Häll sist i grädde och ost.
Låt sjuda i någon minut. Häll sist i champagne.
- Gör en röra med creme freich och pepparrot.
Klicka i 2 msk av röran i soppan vid servering.
Servera med permesanstänger och champagne.
Publicerat den
9 april 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Bjöd mina föräldrar på den här soppan när de kom på besök men de verkade inte gilla den men jag tyckte det var mycket gott.