Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Creme ninon på mitt sätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Har velat testa detta ett tag men hade inte "rätta" ingridienser så då blev det så här :-) Men jag blev nöjd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken. Fräs mjukt i rapsolja. Tillsätt buljong och vatten. Låt koka i fem minuter.
  2. Häll i frysta gröna ärtor. Låt koka i ytterligare fem minuter. Mixa slät.
  3. Häll åter soppan i kastrullen och smaksätt med salt och peppar. Häll sist i grädde och ost. Låt sjuda i någon minut. Häll sist i champagne.
  4. Gör en röra med creme freich och pepparrot. Klicka i 2 msk av röran i soppan vid servering. Servera med permesanstänger och champagne.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Buspippi 4 januari 2012

    Bjöd mina föräldrar på den här soppan när de kom på besök men de verkade inte gilla den men jag tyckte det var mycket gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.