Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cremefylld kycklingfilé inlindat i bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

God fyllig kyckling, perfekt middagstips till partnern eller till kompisfest? Enkelt att laga

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Skär en djup skåra i sidan på filéerna. 3. Pressa vitlöken och blanda ihop vitlök, timjan, cremefraiche, chilisås och dijonsenapen i en liten bunke. 4. Klicka sedan i en lagom mängd av röran i skåran och fyll ut hela skåran till kanterna. 5. Linda filéerna i baconskivorna så att de blir helt täckta. 6. Lägg sedan filéerna i en ugnssäker form och låt stå i ugn ca 30-40 minuter. 7. Sås: Häll grädden i en kastrull och låt koka upp. 8. Lägg i curry, salt, peppar och resten av cremefraichen, och låt sjuda på svag värme. 9. Koka riset i en kastrull efter beskrivning på förpackningen, eller stek klyftpotatisen i stekpanna. Serveras sedan tillsammans med sallad och rödlöksskivor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • trampolin 16 mars 2008

    Det här blev gott :)

  • DanLun 19 april 2008

    Lysande gott!! Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.