Instruktioner
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Skär en djup skåra i sidan på filéerna.
3. Pressa vitlöken och blanda ihop vitlök, timjan, cremefraiche, chilisås och dijonsenapen i en liten bunke.
4. Klicka sedan i en lagom mängd av röran i skåran och fyll ut hela skåran till kanterna.
5. Linda filéerna i baconskivorna så att de blir helt täckta.
6. Lägg sedan filéerna i en ugnssäker form och låt stå i ugn ca 30-40 minuter.
7. Sås: Häll grädden i en kastrull och låt koka upp.
8. Lägg i curry, salt, peppar och resten av cremefraichen, och låt sjuda på svag värme.
9. Koka riset i en kastrull efter beskrivning på förpackningen, eller stek klyftpotatisen i stekpanna. Serveras sedan tillsammans med sallad och rödlöksskivor.
Det här blev gott :)
Lysande gott!! Tack för receptet.