Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Creolegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lika underbar varje gång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär i tunna skivor. Skär korven i slantar. Dela, kärna ur och skiva paprikorna. Häll av spadet från syltlöken och gurkorna. Fräs korven i en djup stekpanna, ta upp och stek sedan köttet i samma panna. Lägg ner paprikan och låt fräsa med någon minut, tillsätt mejram, pressa ner vitlöken. Slå på grädden och resten av ingredienserna, smaka av med sambal oelek och låt grytan sjuda ihop i ca 5-10 minuter. Späd med vatten vid behov. Smaka av med salt och peppar.
  2. Serveras med ris, potatisgratäng eller helt enkelt en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.