Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Creolsk köttgryta

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket uppskattad bland mina vänner Gör den dagen innan och tillsätt paprikan 5 min innan servering. Servera med Ris och Grönsallad

Ingredienser

Instruktioner

Skär file´n i skivor och korven i små slantar. Bryn dom. Lägg i stekgryta. Kärna ur och halvera oliverna. Tillsätt oliver, syltlök och miniatyrgurkan. Häll över grädden och krydda med salt, peppar och oregano. Låt puttra ca 30min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.