Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crepes

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mums så goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman alla ingredienser till crêpessmeten. Låt stå 10 min och stek sedan 6-8 crêpes i smör.
  2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 4 minuter. Ta upp och skölj den under rinnande kallt vatten.
  3. Sätt ugnen på 250°. Strimla köttet och stek det 3-4 minuter. Krydda med cayennepeppar och salt.
  4. Smula ner ädelost i crème fraiche och rör om. Fördela fyllningen i crêpes och lägg dem i en ugnssäker form. Gratinera mitt i ugnen 8-10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gillrix 5 april 2009

    Mycket smaskigt god till kvällen !!! Gillrix

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.