Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes a`la Prins Bertil

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till fredagskvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och salt. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Blanda i resten av mjölken, äggen och det smälta smöret.
  2. Häll en tunt lager smet i en het panna , c. ½ dl per crêpe.
  3. Blanda till hollandaisesåsen som det står på påsen. Lägg i räkor och dill. Lägg ca 2 msk fyllning på varje crêpe. Rulla ihop och lägg på ett smort ugnsäkert fat. Strö över ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter, till osten har smält och fått färg. Servera med en god sallad.
  4. Överkurs. Gör egen hollandaisesås.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • snuttis 22 mars 2010

    ska det verkligen vara 34 ägg

  • Marksten 22 mars 2010

    Blev fel. 3 st är rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.