Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crepes-fyllning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Billigt och det går snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka rödlöken och hacka crabfishen och dillen. Blanda ner alla ingredienserna.
  2. Fyllningen är god till crepes, pannkaksrulle, baguette eller pitabröd. Smaklig måltid!

Kommentarer (2)

  • hxnajP 28 september 2010

    Rödlök finns inte med i receptet. Hur mycket skall det vara?

  • kaloriknutsson 23 november 2010

    Tycker det var helt okay kanske kunde vart lite mer klet i fyllningen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.