Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med kantarellfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs svamp och lök i matfett. Strö över mjölet, rör om och späd med grädden. Sjud stuvningen på svag värme i minst 10 minuter. Smaka av med salt. Vispa till en smet av mjölet och 2 1/2 dl mjölk. Tillsätt sedan resten av mjölken samt ägg, salt och matfett. Värm stekpannan och grädda ca 12 tunna pannkakor.Fördela stuvningen på crêpesen och rulla eller vik ihop. Lägg dem på ett smort ugnssäkert fat och strö över riven ost. Gratinera i mitten av ugnen i ca 10?12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.