Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med keso och skinka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Crêpesfyllning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjolöken fint. Tärna skinkan. Hacka gräslöken.
  2. Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök.
  3. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman.
  4. Kan både ätas kallt eller varmt.
  5. 225 grader i ugn ca 10 min om du vill ha varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.