Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med Köttfärs

 
Skriv ut

Crêpes är superduperbra mat att göra när man har gjort lite för mycket pannkakor! Fyllningarna går att variera i oändlighet, fylld pannkaka till lunch och ta till jobbet då kan det var tex med kräftstjärtar, ägg och keso!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ingredienserna till crêpessmeten och grädda tunna pannkakor i en lite mindre stekpanna.
  2. Fyllning: Fräs färsen och löken. Tillsätt övriga tomaterna, sambal, mango chutney och paprikapulver och låt det koka samman. Rör ned lätt crème fraiche för en krämigare sås
  3. Lägg ca 2-3 msk fyllning på varje pannkaka. Strö över riven ost och rulla ihop pannkakan. Gratinera i ugnen i ca 8-10 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.