Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med laxfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt fredagsgott Tips: köp färdiga pannkakor och koka äggen på morgonen!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Hacka de hårdkokta äggen. Strimla laxen och blandaden med äggen. Tillsätt kapris, gräslök och crème fraiche. Lägg cirka 2 msk på varje pannkaka och rulla ihop. Lägg dem tätt på ett ugnssäkert fat. Strö över riven ost och gratinera i övre delen av ugnen 10-15 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.