Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crepes med olika fyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

lätta att laga, kan lagas i förväg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda pannkakorna eller tina ev frysta färdiga pannkakor. Vit sås (Bechamelsås): 2 msk vetemjöl blandas med 1 dl mjölk. Fräs 2 msk margarin i en gryta några sek, ta av kastrullen från spisen och häll i vetemjöl- mjölkblandningen och tillsätt 3 dl mjölk. Sätt kastrullen på spisen igen och värm upp såsen och vispa hela tiden till såsen tjocknat.
  2. Fyllning 1: Stek 200 g svamp i stekpanna med salt och peppar, blanda med vitsåsen, fyll pannakakorna och rulla ihop. Strimla ost över och gratinera i ugn 250 gr till den fått färg.
  3. Fyllning 2: Blanda vitsåsen med krabban, citronpeppar och dill. fyll pannakakorna och rulla ihop. Strimla ost över och gratinera i ugn 250 gr till den fått färg.
  4. Kinesisk kyckling-plommon sås- crepe Lägg pannkakorna på platt underlag Bred på plommonsåsen (den är väldigt söt) tunnt på hela pannkakan. Lägg sallad, tomat, purjo och kyckling i ena halvan av pannkakan och rulla ihop. Serveras på en gång. Denna crepe är inte så mättande så jag serverar ofta 2/person.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.