Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med räkor och sparrisstuvning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ytterligare en variant med räkor. Väldigt god entré- eller kvällsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman crêpessmeten och grädda 12 crêpes.
  2. Blanda sparrissoppan med mjölet och låt koka upp under omrörning. Låt sjuda 3 minuter till en tjock stuvning.
  3. Tillsätt räkorna och fördela fyllning på crêpsen. Rulla ihop och strö över ost. Gratinera i 225 grader ca 10 minuter. Garnera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Isbjoorn 20 juli 2008

    Verkligen super goda creps! En klar 5:poängare! hehe, jag är en väldig räk och pannkaksfantast så detta recept passade mig perfekt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.