Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crepes med sparrisstuvning och räkor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Kanske till en lördagskväll.......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader. Blanda samman crepessmeten och grädda 12 crepes.
  2. Blanda sparrissoppan med mjölet och låt koka upp under omrörning. Låt sjuda 3 minuter till en tjock stuvning. Tillsätt räkorna i stuvningen.
  3. Fördela fyllningen på crepsen, rulla ihop. Lägg crepsen med skarver neråt i en ugnssäker form, strö över osten . Gratinera i ca 10 minuter. Garnera med räkor efter gratinering .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.