Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Croque dijonnaise

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt, som mellanmål, till soppa, buffén eller kvällsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Hacka cornichonerna och blanda med dijonsenap och crème fraiche. Bre ut krämen på 4 skivor vitt bröd.
  3. Lägg rökt skinka, tomatskivor och tunna skivor gul lök på varje macka. Salta, peppra och smula över torkad timjan. Fördela riven ost med smak, tex lagrad cheddar, över mackorna.
  4. Gratinera i ca 10 minuter, tills osten fått färg. Eller toppa med en extra brödskiva, tryck till och grilla i mack eller våffeljärn i ca 5 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mmarabou 21 augusti 2008

    Vad är cornichon för nåt?

  • MrsC 21 augusti 2008

    Ättiksgurka på franska :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.