Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crossianter med choklad och apelsin

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

De här kan du ha i frysen - bra till oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut smördegen tills den är ca 2 mm tjock och skär den i trekanter.
  2. Lägg en chokladbit och lite rivet apelsinskal mitt på varje trekant, rulla ihop till en crossiant och låt vila i frysen i minst 1 timme.
  3. Pensla crossianterna med uppvispat ägg och baka i 200 grader i ca 10 minuter, de ska bli gyllenbruna.
  4. Serva medan de fortfarande är lite varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.