Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostini med äggsmör och kärleksmarinerad ansjovis

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ägg och ansjovis på lite annorlunda sätt. Vitorna som blir över använder du till sillrätten nedan.

Ingredienser

Instruktioner

Låt ansjovisen rinna av. Blanda olivolja och lök, låt ansjovisen dra i marinaden minst en timme i kylen. Skala och dela äggen, spara vitorna till silluppläggningen. Mosa gulorna med det mjuka smöret och dillen. Sätt ugnen på 225°. Rosta brödskivorna gyllene, låt svalna. Bred äggsmöret på bröden, toppa med ansjovis och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.