Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostinis med krabbmousse

(1 kommentar)  
Skriv ut

Trevlig start på festen med dessa drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med moussen. Lägg gelatinbladen i kallt vatten, ca 5 minuter. Krama ur dem och smält dem i en kaffekopp i mikron, ca 15 sekunder på 750 W.
  2. Blanda gelatinbladen med 2 msk crème fraiche. Rör sedan ner blandningen i resten av créme fraichen. Tillsätt hummerfond, limeskal, rensat krabbkött, gräslök och dill. Smaka av med salt och peppar. Låt moussen stå i kylen för att stelna, ca 2 timmar. Lägg ca 1 msk krabbmousse på varje crostini och dekorera med skivad salladslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 26 oktober 2008

    Oj vad gott! Fräscht med limeskal i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.