Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crunchy müsli

 
Skriv ut

Här är en müslivariant som blir lite knaprig, men inte är så söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Blanda vatten, olja och honung i en bunke. Rör ner alla övriga ingredienser utom aprikoserna.
  3. Lägg blandningen på en långpanna. Ställ in i ugnen och rosta i ca 15 minuter. Rör om flera gånger under tiden.
  4. Låt svalna, blanda ner aprikoserna och häll upp i en burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.