Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crushbollar med vit limechoklad

 
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen på svag värme eller i micro. Koka grädden med socker och skalet från limefrukterna. Slå grädden över chokladen och blanda till en härlig ganache. Vid ca 35° tillsätt det vispade rumstempererade smöret. Ställ kallt över natten.
  2. Nästa dag, forma lagom stora bollar och ställ i kylen. Smält den vita chokladen försiktigt i vattenbad. Doppa händerna i den vita chokladen och rulla på ett lager av den på bollarna och rulla dem sedan direkt i Mariannekrosset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.