Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ctronkotlett med varm bön- och getostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En trevlig fredagsrätt som går snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fläskotletterna med citronskal, citronsaft, fänkålsfrö, socker och olja i en plastpåse medan salladen förbereds.
  2. Skölj bönorna och spenaten och låt rinna av. Skiva sellerin lite på snedden. Skala och skiva rödlöken tunt. Skär bort kanterna på osten och smula den.
  3. Torka av fläskotletterna. Salta och peppra. Stek dem i smör på medelvärme 3-4 min per sida.
  4. Fräs sellerin hastigt i hälften av oljan. Tillsätt bönorna och vitlöken, låt dem bli varma. Häll över på ett serveringsfat och blanda med spenat, rödlök, getost, resten av oljan samt balsamvinäger. Salta och peppra. Servera kotletterna med den varma salladen och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.