Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupcakes med choklad och pistasch

 
Skriv ut

Det här är ett gott - roligt - snabbt - enkelt sätt att baka på - det ska inte vara svårt att fröjda magen och hjärtat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Baka en sats Carlshamn Bageri muffins med chokladsmak efter receptet på påsen. Låt svalna.
  2. Hacka chokladen och smält i ett vattenbad. Låt den svalna lite.
  3. Rör ner chokladen i cream cheesen så att du får en krämig röra. Ställ sedan in den i kyl eller frys så att den blir fastare.
  4. Bred frostingen på cupcakesen. Hacka nötterna grovt och garnera cupcakesen med pistaschnötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.