Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupcakes med variation

 
Cupcakes med variation Cupcakes med variation Cupcakes med variation
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag kan då säga att cupcakesen var vädligt goda i alla fall. Perfekt konsistens och jätte saftiga. Jag gjorde några med mandelmassa, ljuschoklad, kokos, hasselnötter och vitchoklad och alla blev faktiskit vädligt goda. Och inte sådär sliskigt söta, eftersom jag hade i en massa citron i smeten och i frostingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffinssmeten: Rör smör och socker vitt och krämigt. Ha sedan ner äggen, ett i taget. Blanda i vaniljsockret, mjölken och citronsaften. Blanda sedan bakpulver och mjöl i en skål brevid, och rör sedan försiktigt ner det i resten av blandningen.
  2. Klicka i smeten i formarna, ca 3/4. Ha sedan ner smaksättningarna och tryck till med en sked eller gaffel. Vad du nu är sugen på, tex. bär, frukt, olika sorters choklad, nötter, mandelmassa mm. Grädda mitten av ugnen ca 15-20 min, 200 grader.
  3. Frosting: Rör allting krämigt och bre sedan på de avsvalnade cupcakesen. Dekorera efter fantasin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.