Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupecake med pistagfyllning och frosting

 
Skriv ut

Gillar pistage och här kommer resultatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Gör mandelmassan mjuk tillsätt ev lite vatten, riv eller mal pistagenötterna och blanda i mandelmassan.
  3. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör sedan ner smält smör, mjölk och vanilj essans/arom. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
  4. Placera ut pappersformarna i en muffinsplåt.
  5. Klicka i 1/2 fulla formar och klicka i 1/2 tsk pistagefyllning i varje form.
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter eller tills de är gyllenbruna och inte kletiga inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när du dragit ut den) Obs där pistagemassan är är och ska det vara lite kletigt!
  7. Dekorera dem med frostingen innan de ska servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.