Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry- och äppelsill

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Alltid gott med sillbit på en hård macka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och filéa sillen. Blanda ättikslagen och lägg sillen i lagen i 1 dygn.
  2. Blanda samman ingredienserna till såsen. Skala äpplena och skär dem i mycket små tärningar. Om skalen är fina på äpplena behövs de ej skalas. Blanda ner dem i såsen.
  3. Låt filéerna rinna av väl. Lägg dem i såsen och låt stå i 12 timmar innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.