Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry och paprikagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Väl värd att prova

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar, fräs och efterstek dem. Skär purjon och paprikan i bitar och fräs hastigt. Lägg köttet i en smord form, häll grönsaksfräset över och skiva bananen överst.
  2. Såsen: Fräs smör, curry och paprikapulver i en kastrull, rör ned mjöl och späd med buljongen och grädden. Koka några minuter. Ta av kastrullen från värmen, rör i paprikaosten och rör tills såsen är slät.
  3. Häll såsen över gratängformen och gratinera i 200 grader i ca 15 min.
  4. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.