Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry- och pestokyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En lättlagad och smarrig curryrätt med det rätta stinget.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ner gullöken och fräs upp den i en gryta tillsammans med en skvättning smör.
  2. Skär ner kycklingfiléerna i lagom stora bitar och stek dom i lite olivolja. När dom börjar få lite färg lägg i peston och stek på svag värme i ca 4 minuter.
  3. Lägg nötterna i en liten stekpanna och stek med lite olivolja och salta efter behov.
  4. Lägg ner den stekta kycklingen i grytan med lök och slå i grädden, curry och currypastan. Låt stå och puttra i ca 15 minuter och smaka av med lite salt eller eventuellt lite cayenne för att få mer fart.
  5. Koka upp vatten och häv i bandpastan och låt koka i ca 3 minuter.
  6. Servera med en god roculasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.