- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En lättlagad och smarrig curryrätt med det rätta stinget.
Instruktioner
- Hacka ner gullöken och fräs upp den i en gryta tillsammans med en skvättning smör.
- Skär ner kycklingfiléerna i lagom stora bitar och stek dom i lite olivolja. När dom börjar få lite färg lägg i peston och stek på svag värme i ca 4 minuter.
- Lägg nötterna i en liten stekpanna och stek med lite olivolja och salta efter behov.
- Lägg ner den stekta kycklingen i grytan med lök och slå i grädden, curry och currypastan. Låt stå och puttra i ca 15 minuter och smaka av med lite salt eller eventuellt lite cayenne för att få mer fart.
- Koka upp vatten och häv i bandpastan och låt koka i ca 3 minuter.
- Servera med en god roculasallad.
Publicerat den
21 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar