Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry och tonfiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lämpligt om man har lite överbliven pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka pastan. Skölj den snabbt i ett durkslag. Lägg pastan i en ugnsfast form.
  2. Fräs löken i olivolja i en gryta. Tillsätt squashen och låt den fräsa med i någon minut. Rör ner curry, tomatkross och socker. Låt såsen småkoka i 10 minuter. Vänd ner avrunnen tonfisk i tomatsåsen.
  3. Smält margarinet i en kastrull. Rör ner mjölet. Se till så att det smälter samman med fettet. Tillsätt mjölken och låt såsen koka under omrörning i minst 5 minuter. Avsluta med ost, salt och peppar. Häll tonfiskröran och ostsås på spagettin Stek i 225 grader i 15-20 minuter. Servera med tomatskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.