Tänk vad några biffar och ris kan lysa upp i mörkret. De här biffarna kommer att bli favoriter som ni kommer att göra flera gånger, tro mig! Så varför inte dubbla receptet och frysa in, snabbt så har du middagen på bordet!
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Currybiffar:
Häll av spadet från bönorna och skölj dem i vatten. Släng sedan ner dem i en matberedare och mixa till en slät kräm. Du kan även mosa sönder dem med en gaffel. Skrapa ner allt i en skål. Hacka den gula löken och paprikan fint. Blanda ner i bönkrämen tillsammans med gröna ärtor, majsstärkelse, curry, salt och peppar. Forma till biffar och stek dem gyllenbruna i lite olja.
- Indiskt ris:
Koka upp vatten, gurkmeja och salt i en kastrull. Häll på riset och koka enligt anvisningarna på förpackningen.
- Raita:
Rör ihop yoghurt, pressad vitlöksklyfta, finhackad färsk mynta och salt i en skål.
- Servera currybiffarna tillsammans med det solgula indiska riset och den svalkande raitan.
Publicerat den
29 augusti 2016
Liknande recept
Skriv kommentar