Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Luktar helt underbart

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fileérna i mindre bitar. Riv vitlöken på ett rivjärn. Strimla chilifrukten och ta bort de flesta av kärnorna annars kan grytan bli för stark. Skär vitkålen i klyftor och purjon i tunna skivor.
  2. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs kycklingen tills den får fin färg. Lägg i alla grönsakerna och låt fräsa med någon minut.
  3. Tillsätt ingefäran, curryn och buljongen, låt koka i ca: 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Strö över koriander och servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.