Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande skinkgryta

 
Skriv ut

Allt i en gryta! Potatis, rotfrukter, kött och aprikoser. Mmmm så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala och strimla rotfrukterna. Skala potatisen och skär den i bitar. Koka rotfrukter och potatis i saltat vatten ca 10 minuter.
  2. Skala och klyfta löken. Bryn kött och lök i en stekpanna tillsammans med curry. Salta och peppra. Lägg över det i en gryta. Häll på vatten och låt grytan sjuda 5 minuter under lock.
  3. Häll av vattnet från rotfrukterna och bryn dem i stekpannan. Lägg över dem i grytan. Blanda grädde och mjöl och hälldet i grytan. Tillsätt soja och aprikoser och låt grytan sjuda ytterligare 5 minuter. Strö över persilja och servera grytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.