Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfärs i pita

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs upp köttfärsen i lite matfett. Lägg i lök, vitlök och morot och fortsätt steka 3-4 minuter. Krydda med curry och cayenne. Häll på buljongen och låt koka på låg värme ca 5 minuter. Om det behövs kan man tillsätta lite mer vatten. Smaka av med salt och peppar. Värm pitabröden i ugnen eller i grill. Lägg i köttfärs och paprikastrimlor samt lite yoghurt. Servera med en god sallad på gröna blad eller tomater. Istället för pitabröd kan curryfärsen serveras med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.