Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfisk med ärtor

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hur enkel som helst och jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg de otinade alt. tinade fiskblocken i en osmord ugnsfast form. Salta och peppra fisken efter smak. Strö över ärtorna på fisken. Om så önskas kan mängden ärtor ökas eller minskas. Blanda grädde, crème fraiche, curry och socker i en skål. Även där kan mängden curry ändras efter smak. Häll blandningen över fisken och ärtorna och ställ in formen mitt i ugnen 225 grader. Grädda i ca. 30 minuter eller tills det fått fin färg och fisken är klar. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.