Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfisk med kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Blev till när mjölken nästan var slut och det blev riktigt bra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskfileerna i en ugnsfast form Fräs curry och purjolök i smöret. Strö över vetemjölet och häll på mjölk och kokosmjölk. Tillsätt fiskbuljongtärning och låt koka några minuter. Smaka av med salt.
  2. Häll såsen över fisken gratinera i ca 200 gr. i 20 minuter. Servera potatis eller ris till. Mumsigt!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.