Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currygratinerade skaldjur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skaldjur under sufflétäcke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Tina räkor och surimi. Skär surimin i mindre bitar. Låt musslorna rinna av.
  3. Fördela skaldjuren i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en större. Smaksätt créme fraichen med curry, salt och peppar. Vispa vitorna till ett riktigt fast skum, gärna med elvisp. Vänd ner äggvitorna i créme fraichen och fördela blandningen på skaldjuren.
  4. Gratinera mitt i ugnen, ca 6-8 minuter.
  5. Servera genast med bröd till.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.