Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currygrillade kycklinglår med getostquesadilla och tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den grillade kycklingen får en god smak av curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda olivolja, curry och oregano i en liten skål. Pensla kycklinglårfiléerna med blandningen. Salta och peppra.
  2. Blanda ingredienserna till tomatsalsan i en skål. Smaksätt med salt och tabasco.
  3. Bred tapenade på tortillabröden. Strö över getost och rucola, vik ihop och tryck till försiktigt.
  4. Grilla kycklingen i ca 10 minuter eller tills de känns färdiga och kycklingköttet ej längre är rosa. Pensla bröden med olja och grilla dem i ett par minuter på varje sida. Servera kycklingen med getostquesadilla och tomatsalsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.